В ЄС зробили радісну для України заяву щодо безвізу: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В ЄС зробили радісну для України заяву щодо безвізу: з'явилося відео

В ЄС зробили радісну для України заяву щодо безвізу: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Європейський Союз вже в наступному місяці прийме позитивне рішення про лібералізацію візового режиму України з ЄС, таким чином,  безвізовий режим  Україна отримає вже в жовтні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DW.


Як заявив в коментарі виданню єврокомісар з питань розширення Йоханнес Хан, він упевнений, що позитивне для України рішення про скасування віз буде прийнято вже в жовтні.


"Я сподіваюся і я переконаний, що це станеться в жовтні. Дуже позитивні сигнали є як з боку країн-членів ЄС, так і з боку Європарламенту. Тому це повинно статися", - заявив Хан, коментуючи перспективи отримання безвізового режиму для України.


Нагадаємо, 20 квітня Європейська комісія запропонувала Європейському Парламенту та Раді Європейського Союзу скасувати візи для громадян України. У грудні минулого року Європейська комісія представила позитивну оцінку виконання Україною всіх критеріїв в рамках Плану дій з візової лібералізації.



Як повідомляв ONLINE.UA,  президент України Петро Порошенко сподівається, що Україна в жовтні отримає безвізовий режим з Євросоюзом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?