Вбивство Жиліна: з'явилися нові подробиці і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Вбивство Жиліна: з'явилися нові подробиці і відео

Вбивство Жиліна: з'явилися нові подробиці і відео
Джерело:  online.ua

Одіозного ватажка сепаратистської організації "Оплот" з Харкова Євгена Жиліна  могли вбити в ході бандитських розборок, заявили джерела в російських ЗМІ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський РЕН ТВ.


"Однією з версій розстрілу лідера українського "Оплоту" Євгена Жиліна названий бандитський переділ", - заявило джерело видання.


Джерело також повідомило, що кілер вистрілив в Жиліна і його знайомого Андрія Козирєва по два рази. Козирєв зараз знаходиться в лікарні.


За його словами, за характером поранень можна стверджувати, що діяв професійний вбивця, так як він цілився своїм жертвам в голову і в груди.


Також стало відомо, що вбивця чекав Жиліна і його знайомого за столиком закладу і відкрив стрілянину, тільки-но вони увійшли.


Крім того, з'явилося відео з місця вбивства лідера "Оплоту" Євгена Жиліна в ресторані "Вітерець" в селищі Горки-2. На кадрах видно, що біля ресторану чергує безліч правоохоронців.


При цьому слідчий відділ по місту Одинцово Слідчого комітету Росії в Московській області порушив кримінальну справу за фактом стрілянини в ресторані "Вітерець" в елітному селищі Горки-2 під Москвою. Справу порушено за ознаками злочинів, передбачених статтями "Вбивство двох і більше осіб" і "Незаконний обіг зброї" російського кримінального кодексу.



Як повідомляв ONLINE.UA,  міністерство внутрішніх справ порушило в 2014 році кримінальне провадження за кількома статтями Кримінального кодексу проти лідера харківської організації "Оплот" Євгена Жиліна. Пізніше український суд заарештував Жиліна заочно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?