Десь занервував Царьов: соцмережі киплять через вбивство сепаратиста Жиліна
Категорія
Світ
Дата публікації

Десь занервував Царьов: соцмережі киплять через вбивство сепаратиста Жиліна

Десь занервував Царьов: соцмережі киплять через вбивство сепаратиста Жиліна
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах активно обговорюють  вбивство в елітному ресторані під Москвою в Росії сепаратиста Євгена Жиліна, ватажка організації «Оплот» з Харкова, відомого діяльністю проти "Євромайдану" в 2014 році і підтримкою так званої "Новоросії".


Про це повідомляє ONLINE.UA.


«Кажуть, про мертвих або добре, або нічого. А ще кажуть, що по-справжньому це прислів'я звучить: про мертвих або добре, або нічого, окрім правди. Через Жиліна загинуло стільки людей, що тільки заради нього я б придумав пекло. Земля скловатою йому. Без варіантів. Амінь», - написав український вчений і блогер Антон Сененко в своєму Facebook.


«Десь зараз дуже сильно занервував Олег Царьов», - написав у своєму Twitter український журналіст і блогер Денис Казанський.



«Піду чарочку протру (наспівує). Ніщо не Жилін під лунооой», - жартує український блогер та волонтер Ярослав Матюшин.




«Сьогодні під Москвою в ресторані "Вітерець" зає ... шили Євгена Жиліна, засновника «Оплоту». І хоча, на жаль, честь належить не нам, однією картою з колоди «Бий покидька» стало менше. Карма з е Битч», - написав український блогер

Антон Ходза

і опублікував фотожабу.




«Це якась погана комедія. Бетмена спалили вогнеметами, Жиліна вбив Зорро», - пише в Twitter користувач під ніком «Все погано».



«Пгеступление гаскрыто. ССО ВСУ завербовали каналью», - також поіронізував журналіст Антон Швець.







Як повідомляв ONLINE.UA, народний депутат і радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова  Антон Геращенко прокоментував повідомлення про вбивство одіозного ватажка сепаратистської організації "Оплот" з Харкова Євгена Жиліна в елітному ресторані під Москвою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?