Поранений товариш Жиліна виявився бойовиком ЛНР: чоловік в комі
Категорія
Світ
Дата публікації

Поранений товариш Жиліна виявився бойовиком ЛНР: чоловік в комі

Поранений товариш Жиліна виявився бойовиком ЛНР: чоловік в комі
Джерело:  online.ua

Супутник  убитого 19 вересня в ресторані під Москвою ватажка харківської сепаратистської організації "Оплот" Євгена Жиліна  Андрій Козир впав у кому, при цьому в мережі повідомляють, що він є відомим бойовиком так званої ЛНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ren.tv.


Відзначимо, 19 вересня стрілок увірвався в ресторан "Вітерець" в селищі Горки-2 під Москвою і розстріляв Жиліна та Андрія Козира. В результаті поранень Жилін помер на місці.


При цьому в соцмережах повідомляють, що супутник Жиліна - це Андрій Козирєв, який був «заступником командира» «народної міліції» так званої ЛНР.


Запретный Шпрот: Просимо шановне радіо поставити для народного міліціонера ЛНР Андрія Козирєва пісню "Кома" американського ВІА "Оверкілл".


иван пупин: Весь народ ЛНР два з половиною роки тому впав в кому.




Sergey Gantimurov: Це нормально; весь ЛНР - "в комі" перебуває, після введення терористичних військ з РФ.


evgeny lоtsky: Впав в кому, став комуністом.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в соціальних мережах активно обговорюють вбивство в елітному ресторані під Москвою в Росії сепаратиста Євгена Жиліна, ватажка організації "Оплот" з Харкова, відомого діяльністю проти "Євромайдану" в 2014 році і підтримкою так званої "Новоросії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?