Вбивство Жиліна: з'явилися відео з камер спостереження і нові деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Вбивство Жиліна: з'явилися відео з камер спостереження і нові деталі

Вбивство Жиліна: з'явилися відео з камер спостереження і нові деталі
Джерело:  online.ua

Ватажок сепаратистського харківського угруповання "Оплот" Євген Жилін  міг бути убитий в Росії 19 вересня через борги, які він взяв в Україні, заявляють джерела російських ЗМІ в правоохоронних органах РФ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


"Швидше за все, питання грошей. Не віддали. Займав багато там (в Україні - Ред.) і тут (у Росії - Ред.) не бідував", - заявило джерело агентства.


Джерело також нагадав, що Жилін і його соратник Андрій Козирєв, який був важко поранений і в даний час знаходиться в комі, знаходяться в розшуку в Україні.


Також в російських правоохоронних органах повідомили, що в нападі на відвідувачів ресторану «Вітерець» в селищі Горки-2 під Москвою брали участь дві особи. Автомобіль, на якому зникли злочинці, як припустили в російській поліції, був викрадений.


При цьому в мережі з'явилося відео з камер відеоспостереження, на кадрах якого відображено, як Жилін і Козирєв, під'їхавши на іномарці, входять в ресторан "Вітерець", де їх пізніше розстріляв невідомий кілер.


Як повідомляє джерело російського видання РЕН ТВ, свідки показали, ніби кілер стрімко вискочив з будинку ресторану і побіг в сторону Рубльовського шосе. У заправки, поряд з якою проходить лісосмуга, вбивцю чекав його напарник на автомобілі.



Двом підозрюваним вдалося втекти з місця події. Після цього собака слідчих втрачає слід, відзначає видання.



Як повідомляв ONLINE.UA,  супутник убитого 19 вересня в ресторані під Москвою ватажка харківської сепаратистської організації "Оплот" Євгена Жиліна Андрій Козирєв впав у кому, при цьому в мережі повідомляють, що він є відомим бойовиком так званої ЛНР - "заступник командира" "народної міліції" Луганська.


Нагадаємо, в соціальних мережах активно  обговорюють вбивство в елітному ресторані під Москвою в Росії сепаратиста Євгена Жиліна, ватажка організації "Оплот" з Харкова, відомого діяльністю проти "Євромайдану" в 2014 році і підтримкою так званої "Новоросії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?