Зустріч Порошенка з Клінтонами: з'явилися фото і подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч Порошенка з Клінтонами: з'явилися фото і подробиці

Зустріч Порошенка з Клінтонами: з'явилися фото і подробиці
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко  провів переговори з кандидатом в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон, також президент зустрівся з екс-президентом США Біллом Клінтоном.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.


«Петро Порошенко поінформував Хілларі Клінтон про ситуацію на Донбасі. Глава української держави підкреслив, що сьогодні Україна бореться за свободу і демократичні цінності, які об'єднують весь цивілізований світ», - сказано в повідомленні.


У прес-службі також наголошують, що співрозмовники погодилися з тим, що в протистоянні агресії Росії проти України є важливим зміцнення трансатлантичної єдності і солідарності з Україною.


Крім того, Клінтон і Порошенко підкреслили дієвість санкційної політики проти Російської Федерації.


Хілларі Клінтон у свою чергу зазначила, що за останній час Україна досягла важливого прогресу в здійсненні реформ і висловила свою підтримку в їх продовженні.


Також стало відомо, що Порошенко провів зустріч з екс-президентом США Біллом Клінтоном.


«Дуже тепла, дружня зустріч з Біллом Клінтоном», - написав у своєму Twitter прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко і опублікував відповідне фото.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  президент України Петро Порошенко під час виступу на засіданні високого рівня Генасамблеї ООН на тему біженців і мігрантів в Нью-Йорку заявив про те, що агресія Росії проти України призвела до того, що близько 2 мільйонів українців стали внутрішніми переселенцями.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?