Британського пропагандиста Путіна обурила "нагорода" за його голову
Категорія
Україна
Дата публікації

Британського пропагандиста Путіна обурила "нагорода" за його голову

Британського пропагандиста Путіна обурила "нагорода" за його голову
Джерело:  online.ua

Одіозний пропагандист  Грем Філліпс, що підтримує президента РФ Володимира Путіна, "журналіст" з Великобританії, який знущався над звільненим з полону українським військовослужбовцем, обурився цькуванням, що почалося проти нього в соціальних мережах.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


«Філіпс називає потворами тих, хто за його голову пропонує 10 тисяч доларів. Напевно, сума маленька, ось і казиться», - написала в своєму Twitter користувач Світлана Приходько.


Вона також виклала скріншоти з записом Філліпса під перепостом оголошення такого змісту: «Куплю череп Грема Філліпса. Даю $ 10 тисяч. Особливі вимоги: збереження зубів, дірка не більше 3 см».





askl00: Таке го ... но, щоб западло зробити, сам собі зуби повидирає.


Tim: Череп занервував.


Alexandr: Бігати навколо понівеченої людини, яка повернулася до сім'ї, і тільки викрикувати "Зомбі", - так це стерво і так кокнуть.


Syt_nik: Я б за цю диню і п'яти гривень не дав би ...


Як повідомляв ONLINE.UA,  глава делегації Верховної Ради в Парламентській асамблеї Ради Європи Володимир Ар'єв на засіданні ПАРЄ показав, як одіозний путінський пропагандист Грем Філліпс знущається над звільненим з полону українцем Володимиром Жемчуговим. Філліпс ставив дурні питання і всіляко принижував звільненого з полону так званої ЛНР українця Володимира Жемчугова, якого він вважає диверсантом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?