У Лукашенка відкрито готуються до гібридної атаки Путіна: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Лукашенка відкрито готуються до гібридної атаки Путіна: з'явилися подробиці

У Лукашенка відкрито готуються до гібридної атаки Путіна: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

У Республіці Білорусь побачили ознаки підготовки влади до можливого "гібридного вторгнення" військ президента Росії Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Міністерства оборони Білорусі «Во славу Родины».
"Представники Збройних Сил та Міністерства внутрішніх справ повинні були провести переговори про виведення мирного населення з небезпечного периметра, а в разі незгоди сепаратистів з висунутими умовами - провести операцію по зачистці і блокування міста", - йдеться в повідомленні.
Білоруський аналітик, публіцист Ігор Тишкевич зробив зі статті видання наступні висновки: "О! А ось і скринька відкривається. Отже, офіційна газета МО Білорусі розповіла про сценарії навчань. І як завжди, трошки проговорилася. Може випадково. А може і ні. Сепаратистів! У Білорусі. Пам'ятайте, так називали (і називають) орків зі сходу України?".
"Коротше, Сонцеподібний (Олександр Лукашенко - ONLINE.UA) готується. І тренується. Залишається майже риторичне питання: хто з сусідніх з Білоруссю держав використовує інструмент "сепаратизму"? Та ще в масштабах "захоплення міста", - додав Тишкевич.
Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо про створення нової військової бази РФ в Клинцях Брянської області, на відстані близько 50 км як від кордону з Україною, так і від кордону з Білоруссю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?