Відома голлівудська пара готується до розлучення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома голлівудська пара готується до розлучення

Відома голлівудська пара готується до розлучення
Джерело:  inquisitr.com

Одна з найяскравіших голлівудських пар Анджеліна Джолі і Бред Пітт почала шлюборозлучний процес.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Inquisitr.
Як стверджує таблоїд, пара вже активно консультується зі своїми адвокатами.
Причиною розпаду відносин послужив роман Бреда Пітта з французькою актрисою Маріон Котійяр.
"Пітт не відзначав місяцем раніше другу річницю весілля зі своєю дружиною. Замість цього він відпочивав в компанії своїх друзів в Хорватії. Відзначається, що в плани актора входить придбання житла на узбережжі Адріатичного моря, що ще раз підтверджує його намір розлучитися з Джолі", - пише видання.
Інше західне джерело повідомляє, що "Анджеліна була в сльозах, розуміючи, що справді втратила Бреда. Їх шлюб в руїнах", - пише видання The Hollywood Gossip.
"Пітт, звичайно, в повному шоці, але це не завадить йому зустрітися зі своїм адвокатом і обговорити варіанти опіки дітей і захисту його фінансової безпеки. Розлучення просто зобов'язане вийти дуже негарним", - додало джерело.
Нагадаємо, Джолі і Пітт одружилися в 2014 році, після 10 років стосунків. У них шестеро дітей - 15-річний Меддокс, 12-річний Пакс, 11-річна Захара, 10-річна Шайло, восьмирічні Вів'єн і Нокс.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у зоряної пари виникли розбіжності через їх французьку нерухомість.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?