Бій із загоном диверсантів ДНР: в штабі АТО повідомили деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Бій із загоном диверсантів ДНР: в штабі АТО повідомили деталі

Бій із загоном диверсантів ДНР: в штабі АТО повідомили деталі
Джерело:  online.ua

Українські військові відбили атаку диверсійно-розвідувальної групи бойовиків так званої ЛНР під Новозванівкою Луганської області, поранення отримав один з бойовиків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЛІГА.net.
Як розповів виданню спікер штабу антитерористичної операції Іван Ареф'єв, ДРГ проросійських найманців у складі трьох осіб в ніч на 20 вересня підійшла до позицій українських військових недалеко від Новозванівки з боку окупованого села Калинове в Луганській області.
"ДРГ підійшла близько до наших позицій, відкрили провокаційний вогонь, бійці АТО були змушені відкрити вогонь у відповідь, відбулося бойове зіткнення", - повідомив Ареф'єв.
Він підкреслив, що бій тривав близько 10 хвилин, бойовики після цього були змушені відступити. За його словами, таким чином бойовики намагалися провести розвідку позицій Збройних Сил України.
"В результаті, за нашою інформацією, один бойовик був поранений", - уточнив спікер штабу антитерористичної операції.
Раніше заступник Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко повідомив виданню, що бойовики три рази вели обстріл з підстовбурних гранатометів і стрілецької зброї по Новозванівці Попаснянського району.
За минулу добу бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соціальні мережі були шоковані відвертою розповіддю українського розвідника про війну на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?