Поранений приятель Жиліна вже 5 років в розшуку: стали відомі деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Поранений приятель Жиліна вже 5 років в розшуку: стали відомі деталі

Поранений приятель Жиліна вже 5 років в розшуку: стали відомі деталі
Джерело:  NR

Стали відомі подробиці про Андрія Козирєва, пораненого під час убивства харківського сепаратиста-утікача Євгена Жиліна в елітному підмосковному селищі Горки-2.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на newsroom.kh.ua.
Як виявилося, 39-річний Козирєв вже п'ять років перебував у розшуку як підозрюваний у вбивстві харківського журналіста Василя Климентьєва.
Також стало відомо, що поранений соратник Жиліна працював в Управлінні по боротьбі з організованою злочинністю.
Тим часом, за даними з соціальних мереж, Козирєв також був "заступником командира" "народної міліції" так званої ЛНР.



Андрій Козирєв. Фото: "Одноклассники"
Як повідомляв ONLINE.UA, супутник убитого 19 вересня в ресторані під Москвою ватажка харківської сепаратистської організації "Оплот" Євгена Жиліна Андрій Козирєв впав у кому, при цьому в мережі повідомляють, що він є відомим бойовиком так званої ЛНР - "заступник командира" "народної міліції "Луганська.
Нагадаємо, в соціальних мережах активно обговорюють вбивство в елітному ресторані під Москвою в Росії сепаратиста Євгена Жиліна, ватажка організації "Оплот" з Харкова, відомого діяльністю проти "Євромайдана" в 2014 році і підтримкою так званої "Новоросії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?