Вбивство Жиліна: в Росії названа основна версія
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство Жиліна: в Росії названа основна версія

Вбивство Жиліна: в Росії названа основна версія

Основною версією убивства ватажка проросійської організації "Оплот" з Харкова Євгена Жиліна є розбіжності в бізнесі.
Про це заявила представник Головного слідчого управління СК РФ по Московській області Ольга Врадій, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".
"Слідством відпрацьовується ряд версій скоєного злочину. Пріоритетною є комерційна діяльність, також не виключаються особисті неприязні стосунки", - сказала Врадій.
Представниця СК РФ також додала, що вбивця Жиліна вдався до використання гриму. Так він надів панаму, окуляри з жовтими антивідблисковими скельцями і накладні вуса.
Нагадаємо, Євгена Жиліна застрелили в ресторані "Вітерець" в селищі Горки-2 в Підмосков'ї. При цьому його соратник, Андрій Козирєв, був важко поранений.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилася версія того, що Євгена Жиліна могли застрелити через борги, які він зробив в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?