Поліція врятувала викрадену дружину кримінального авторитета: з'явилися фото і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція врятувала викрадену дружину кримінального авторитета: з'явилися фото і подробиці

Поліція врятувала викрадену дружину кримінального авторитета: з'явилися фото і подробиці
Джерело:  online.ua

Поліція в Запорізькій області провела операцію зі звільнення викраденої раніше дружини одного з місцевих кримінальних авторитетів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції Запорізької області.
У відомстві підкреслюють, що повідомлення про викрадення молодої жінки в Бердянську Запорізької області надійшло в поліцію 14 вересня.
«Зловмисники, знаючи про те, що ведуться активні заходи по їх розшуку, неодноразово змінювали місце утримання постраждалої. Полонянку переміщали по різних регіонах країни», - сказано в повідомленні.
За інформацією правоохоронців, жінка мимоволі стала інструментом з'ясування відносин двох протиборчих кримінальних угруповань.
«Викрадачі побоювалися як поліцейських, так і соратників кримінального авторитета, дружину якого викрали. Остання постійно перебувала під озброєною охороною, піддавалася тортурам і знущанням", - поінформували в поліції.
У відомстві підкреслили, що спеціальна операція зі звільнення жінки проводилася під керівництвом Департаменту карного розшуку Національної поліції України силами оперативних блоків трьох областей.
16 вересня група захоплення звільнила заручницю.
До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу.
Як повідомляв ONLINE.UA, в липні в котеджному містечку Київської області правоохоронці зірвали зустріч групи кримінальних авторитетів і "злодіїв в законі".




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?