Бойовики на Донбасі вбивали людей за вкрадені огірки
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики на Донбасі вбивали людей за вкрадені огірки

Бойовики на Донбасі вбивали людей за вкрадені огірки
Джерело:  online.ua

Очевидець так званої "русской весны" на Донбасі, координатор Центру документування в Українській Гельсінській Спілці з прав людини Олексій Біда згадав, як проросійські бойовики на Донбасі стратили людей за вкрадені продукти.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Один з епізодів. Він стосувався не військовослужбовців, він стосувався місцевого жителя, але розповіли про нього наші військові, які були разом з цією людиною в полоні. Сепаратисти зловили так званого мародера - а це був період, коли з продуктами, скромно кажучи, були проблеми. Спіймали людину, яка в чужому підвалі розкрила якісь помідори чи огірки - і тут же їх їла", - розповів він.
"Його привезли до полонених українських солдатів. Там стояв остов автомобіля, рама. Так ось чоловіка наручниками прикували до цієї рами, тиждень не давали їсти і пити, в результаті чого людина померла від тортур голодом", - додав правозахисник.



Повний текст интерв'ю читайте на ONLINE.UA: Бойовики ДНР для залякування полонених відрізали людям голови - правозахисник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?