Шкіряк із недопалком став хітом соцмереж: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Шкіряк із недопалком став хітом соцмереж: опубліковано відео

Шкіряк із недопалком став хітом соцмереж: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано іронічне відео, на кадрах якого зображено, як радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Зорян Шкіряк кидає недопалок у суху траву, що, як відомо, є однією з причин пожеж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео від Bihus.info: Наші гроші-TV, опубліковане в Facebook.
Що характерно, недопалок в траву Шкіряк кинув на пожежних навчаннях, приурочених до Дня рятувальника.
«Колишній екс-головний рятувальник країни Зорян Шкіряк палить. Ну палить і палить, його справа. Але чому він викидає недопалки в суху траву? Не роби, як Зорян. Бережи природу», - прокоментували відео на сторінці в Facebook «Баба і Кіт».
Відзначимо, що в 2015 році Зорян Шкіряк займав пост тимчасово виконуючого обов'язки голови Державної служби з надзвичайних ситуацій.
Тамара Шалкова: Шедевр. А поліцейський кинув прямо в ліс) Це вони організовували "легенду" для навчань)
Andrii Sirenko: Тому і колишній.


Алексей Андрийчук: Однозначно шкуряк.




Stanislav Yerko: Капець. Спеціально і не придумаєш.



Як повідомляв ONLINE.UA, в 2015 році тимчасово виконуючий обов'язки голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Зорян Шкіряк звільнив керівників Головних управлінь ДСНС в Києві, Київській області та управління в Чернігівській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?