Нардепів Порошенка спіймали на кнопкодавстві: з'явилися фото і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардепів Порошенка спіймали на кнопкодавстві: з'явилися фото і відео

Нардепів Порошенка спіймали на кнопкодавстві: з'явилися фото і відео
Джерело:  Чесно

Активісти "Чесно" заявили про новий випадок порушення в ході персонального голосування на засіданні Верховної Ради України депутатами фракції "Блок Петра Порошенка".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт активістів.
На думку учасників руху, один з депутатів БПП - Олег Недава або Вадим Денисенко - проголосував за законопроект №4685 "Про електронні довірчі послуги" за відсутнього нардепа.



Також наводяться докази того, що сталося. Так, на табло поіменного голосування системи "Рада" можна побачити, що крім місць Недави і Денисенка був відданий голос і порожнього місця між ними.



Активісти стверджують, що це не перший факт кнопкодавства перерахованих депутатів. Так Недава вже раз був викритий в порушенні, Денисенко же був помічений в кнопкодавстві вже шість разів.
"Підкреслюємо, що зараз в парламенті часто кнопкодавить фракція Блоку Петра Порошенка. Нещодавно депутат від БПП Олександр Урбанський перевершив власний рекорд із кнопкодавства, його зловили на 8 факті порушення процедури особистого голосування", - йдеться в повідомленні руху.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше депутат від "Батьківщини"Ігор Луценко запустив на засіданні Ради безпілотник для фіксації випадків кнопкодавства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?