У справі про вбивство Жиліна з'явилася жінка Боярського
Категорія
Світ
Дата публікації

У справі про вбивство Жиліна з'явилася жінка Боярського

У справі про вбивство Жиліна з'явилася жінка Боярського
Джерело:  online.ua

Дружина відомого актора Михайла Боярського Лариса Луппіан заявила про те, що її чоловік не причетний до убивства ватажка харківського проросійського угруповання "Оплот" Євгена Жіліна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Балтика".
Після поширення загальної інформації про вбивцю - що він був в плащі, капелюсі і з накладними вусами, - в мережі жартома припустили, що це міг бути Михайло Боярський.



«У чоловіка є алібі - він був на «Зеніті», це я підтверджую. І не я одна, а багато його бачили. Багатьом людям здається, що вони схожі на Михайла Боярського. Але я ще не бачила жодної людини, схожої на чоловіка, якщо у неї були тільки вуса і різкі риси обличчя», - підкреслила Луппіан.
Також жінка впевнена, що стиль Боярського не можна передати, навіть вдавшись до професійного гриму.
Нагадаємо, Євген Жилін був застрелений в ресторані "Вітерець", в елітному селищі Горки-2 під Москвою. При цьому його супутник, Андрій Козирєв, був важко поранений. Зі свідчень свідків встановлено, що кілер мав накладні вуса, спортивні окуляри з антивідблисковими жовтими скельцями і натягнуту панаму на голові.
Соцмережі підірвав жарт про те, що Жиліна застрелив Боярський. З'явилися численні фотожаби на цю тему.
Як повідомляв ONLINE.UA, в МВС заявили, що ймовірними мотивами вбивства Євгена Жиліна могли стати помста, борги або операція російських спецслужб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?