В Одеській області СБУ накрила бандитів у погонах: опубліковано яскраве відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Одеській області СБУ накрила бандитів у погонах: опубліковано яскраве відео

В Одеській області СБУ накрила бандитів у погонах: опубліковано яскраве відео
Джерело:  online.ua

Співробітники СБУ спільно з прокуратурою затримали в Одеській області членів організованого злочинного угруповання, причетних до ряду викрадень, пограбувань і нападів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.
Згідно з повідомленням, в банду входили колишні й чинні працівники Чорноморського відділення поліції, а також працівники Чорноморської місцевої прокуратури. Вони незаконно втручалися в розслідування і приховували злочини, які скоювали члени угруповання, попереджали про можливі затримання і обшуки в спільників, приховували і підробляли докази. Під час злочинів бандити використовували форму співробітників правоохоронних органів.
Оперативники спецслужби затримали десять членів ОЗГ (одного працівника прокуратури, двох поліцейських і сімох цивільних).
В ході обшуків у зловмисників вилучено награбовані гроші і цінні речі, зокрема хутро, зброя, наркотики, відмички, маски, альпіністське знаряддя.
Всім зловмисникам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 28 ч. 1 ст. 121, ч. 4 ст. 296 і ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України.


В СБУ також відзначили, що в лютому окремих членів банди вже затримували співробітники СБУ під час подій, пов'язаних з тортурами громадян працівниками Чорноморського відділення поліції. Тоді бандити, які залишилися "на волі", організували акції протесту біля суду і змогли звільнити своїх подільників. Організаторами протестів за "нібито незаконне затримання" і наступне звільнення "продажних поліцейських" виступали ватажки і активні члени ліквідованого сьогодні угруповання.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Службі безпеки України заявили, що продовжать термін депортації одіозному пропагандисту президента РФ Володимира Путіна Грему Філліпсу, який в 2014 році вже був заарештований в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?