Лукашенко розійшовся: мережі обговорюють погрози президента Білорусі на адресу Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко розійшовся: мережі обговорюють погрози президента Білорусі на адресу Росії

Лукашенко розійшовся: мережі обговорюють погрози президента Білорусі на адресу Росії
Джерело:  БЕЛТА

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Росія тисне на нього, і пригрозив Кремлю зменшити інтеграцію в Євразійський економічний союз.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.


"Ми пасемо задніх (інакше не скажеш) і вже кілька місяців не можемо домовитися щодо ціни на газ. У зв'язку з цим Росія знизила поставки нафти в Білорусь. Ми це сприймаємо як тиск на Білорусь, але тиску я не потерплю і білоруси теж", - заявив Лукашенко.


Також він звернув увагу, що ставить проблемні питання не для того, щоби підняти бурю обурень.


"Ні, в жодному разі. Але я ще раз кажу: приховувати це не можна. Ми повинні чітко визначитися: або ми йдемо на поглиблену інтеграцію держав, або ні. І найголовніше: ми будемо виконувати укладені договори і зобов'язання чи не будемо? Ось це головне питання для нас ", - констатував білоруський лідер.


"Ми зараз дуже уважно аналізуємо нашу участь, насамперед, в Євразійському економічному союзі. Якщо так триватиме - навіщо нам там тримати купу чиновників? Там, по-моєму, вже близько тисячі в так званому уряді в ЄАЕС. І який результат? Навіщо платити гроші на утримання в Москві висококласних фахівців? Ми кращих туди віддали. Ми їм знайдемо роботу тут, а те, що там будуть прийматися рішення, ми з ними погодимося, тому що їх практично немає. Порушується все, про що домовилися", - додав він.


У соцмережах відзначають, що Лукашенко розійшовся не на жарт.


РБ головного мозку: Лукашенко погрожує Росії зменшити інтеграцію в ЄАЕС (Євразійський економічний союз). Розійшовся сьогодні.


Dmitry Dibenko: Зима на носі.


Як повідомляв ONLINE.UA, 29 жовтня в Республіці Білорусь пройде перший офіційний виступ групи Сергія Міхалка BRUTTO з 2010 року. Крім того, в Білорусі заборонили російський пропагандистський канал "Росія 24".


Також в Республіці Білорусь побачили ознаки підготовки влади до можливого "гібридного вторгнення" військ президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?