Олланд зробив гучну заяву щодо зустрічі Порошенка й Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Олланд зробив гучну заяву щодо зустрічі Порошенка й Путіна

Олланд зробив гучну заяву щодо зустрічі Порошенка й Путіна
Джерело:  РІА Новини

Президент Франції Франсуа Олланд в рамках Генеральної асамблеї ООН в Нью-Йорку заявив, що він спільно з канцлером Німеччини Ангелою Меркель ініціює проведення зустрічі "нормандської четвірки" найближчим часом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".


"Спільно з канцлером Німеччини ми прийняли рішення провести зустріч між президентами Росії та України для обговорення Мінських домовленостей. Ми не можемо відмовитися від цього завдання, ми будемо робити все можливе, якщо це буде корисно", - сказав Олланд.


"Сьогодні необхідно зробити все можливе для реалізації мінської угоди. В іншому випадку відновиться насильство і може навіть початися війна", - додав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив, що Німеччина і Франція не задоволені реалізацією Мінських угод по врегулюванню конфлікту на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?