Обама попередив Путіна про погане майбутнє
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама попередив Путіна про погане майбутнє

Обама попередив Путіна про погане майбутнє

Президент США Барак Обама, коментуючи агресію Кремля проти України, звинуватив президента РФ Володимира Путіна в спробі "відновити втрачену славу силою" і спрогнозував погане майбутнє Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".


"Якщо Росія буде втручатися в справи сусідів, це може бути популярно вдома, може привести до зростання націоналістичного запалу. Але через деякий час це призведе до послаблення ролі Росії і зробить її межі менш захищеними", - сказав Обами 20 вересня під час зустрічі Генеральної Асамблеї ООН, де він виступав з останнім словом на посаді президента США.


Обама також закликав змінити курс по глобальної інтеграції і застеріг світ відкинути авторитаризм і ізоляцію.


"Я не думаю, що приклад США унікальний", - зазначив лідер США, додавши, що європейські країни колишнього радянського блоку досягли нинішнього рівня завдяки зусиллям для розвитку демократії.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Обама розкритикував кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа, заявивши, що президент Росії Володимир Путін є для нього "прикладом для наслідування".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?