Лещенко зізнався, що йому приємно говорити про свою квартиру
Категорія
Політика
Дата публікації

Лещенко зізнався, що йому приємно говорити про свою квартиру

Лещенко зізнався, що йому приємно говорити про свою квартиру
Джерело:  online.ua

Народний депутат від БПП Сергій Лещенко, який оскандалився з покупкою дорогої квартири в центрі Києва, заявив, що йому приємно говорити про своє нове житло, з огляду на те, що НАБУ не знайшло в його покупці криміналу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 канал".


"Тема моєї квартири - це вже певною мірою анекдот. Мені насправді приємно про це говорити, тому що я пройшов перевірку найбільш професійним і незалежним органом - НАБУ. Вони сказали, що все було придбано за легальні засоби, без всяких знижок, відкатів . Немає ніякого незаконного збагачення. І для мене це білий аркуш, який показує, що моя репутація є чистою. Я б хотів, щоб тепер з таким же завзяттям перевірили всіх інших, хто записав майно на прибиральниць або бухгалтерів", - сказав Лещенко.


Він також зазначив, що з нього почнеться найкраща антикорупційна люстрація.


"Я за те, що моя історія стала точкою відліку. І щоб усі так само пройшли цю перевірку, щоби показали звідки майно і гроші. І це буде найкраща антикорупційна люстрація в країні", - підкреслив депутат.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше НАБУ провело розслідування за фактом покупки квартири Лещенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?