Україна упустила одіозного луганського сепаратиста: тепер він в Росії у Жириновського
Категорія
Події
Дата публікації

Україна упустила одіозного луганського сепаратиста: тепер він в Росії у Жириновського

Україна упустила одіозного луганського сепаратиста: тепер він в Росії у Жириновського
Джерело:  online.ua

Одіозний луганський сепаратист Арсен Клінчаєв, якому в Україні інкримінують низку злочинів, зміг без перешкод з боку СБУ та інших силовиків виїхати в Росію, де виявився на ефірі лідера ЛДПР Володимира Жириновського.
Про це в відеоінтерв'ю журналісту ONLINE.UA Ярославу Гребенюку розповів відомий український блогер Сергій Іванов.
"Я буквально коли йшов на інтерв'ю, виявив, кого б ви думали? Арсена Клінчаєва. Того самого, який прилаштовував "Аквафреш" (прапор Росії, - ONLINE.UA) на Луганській обласній державній адміністрації (під час захоплення будівлі ОДА проросійськими сепаратистами в 2014 році, - ONLINE.UA), людину, яку нібито переслідували, власника незліченної кількості квартир в Києві", - повідомив він.



За словами Іванова, він виявив Клінчаєва "в масовці телеглядачів під час телевізійного перформансу Жириновського, записаного кілька днів тому в місті Москва".


"Питання до СБУ: як Арсен Клінчаєв зміг покинути країну? Питання прокуратурі: як Арсен Клінчаєв зміг покинути країну? Тобто, виходить, кримінальне переслідування відносно нього припинено, або ви спеціально йому даєте дозвіл, як це передбачено КПК, для того, щоб він поїхав тупо підтримати Жирика? Хлопці, вам не здається, що ви там трохи всі загралися?" - резюмував блогер.


Арсен Клінчаєв на ефірі у Жириновського (відео 15 вересня 2016 року, дивіться після 2:30):



Відзначимо, що на початку так званої "російської весни" 2014 року, яка призвела до війни на Донбасі, Клінчаєв був депутатом Луганської облради, відзначився як затятий противник Євромайдану і людина, що висловлювала сепаратистські ідеї.


У 2014 і 2016 роках суд повертав справу Клінчаєва на доопрацювання в Генпрокуратуру.


Після початку війни на Донбасі сепаратист переїхав до Києва. Восени 2015 року його було побито в столиці.


Більше про діяльність Клінчаєва

читайте в

статті ONLINE.UA: Хвалилися валізами грошей від Путіна: хто і як почав війну на Донбасі.
Інтерв'ю Сергія Іванова читайте і дивіться на ONLINE.UA найближчими днями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?