Нотаріус з України "визнала" Крим російським: з'явилися документи і деталі скандалу
Категорія
Політика
Дата публікації

Нотаріус з України "визнала" Крим російським: з'явилися документи і деталі скандалу

Нотаріус з України "визнала" Крим російським: з'явилися документи і деталі скандалу

Нотаріус з селища Велика Новосілка Донецької області в офіційних документах від імені України визнає анексований Крим територією Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера Костянтина Зінкевича.
"Верховна Рада не визнала легітимності виборів в анексовному Криму і всього складу Держдуми РФ сьомого скликання. А між тим, в смт. Велика Новосілка Донецької області (підконтрольна Україні територія) сидить якась пані нотаріус Кисельова Олена Володимирівна і цілком визнає, що Крим - це закордон, і належить він Російській Федерації! І цілком спокійно стверджує це, здійснюючи угоду від імені держави Україна, ставить печатку з тризубом, бере гроші за цю дію і йде до свого дому...", - написав він.




Волонтер вважає, що Кисельову повинні позбавити всіх регалій нотаріуса.
"А скільки ще таких нотаріусів? Невідомо. Але Олена повинна стати відомою, і позбавлення її свідоцтва та інших регалій нотаріуса (було б добре і громадянства) має іншим стати наукою. Юристи, силовики, журналісти, громадськість, допоможіть це зробити", - зазначив Зінкевич.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Верховна Рада прийняла рішення не визнавати результатів виборів до Держдуми Росії, в тому числі й на території окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?