Росіяни перекрутили слова Обами про "велич" РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіяни перекрутили слова Обами про "велич" РФ

Росіяни перекрутили слова Обами про "велич" РФ

Російські ЗМІ перекрутили  слова президента США Барака Обами, який звинуватив Росію в спробі "відновити втрачену славу силою".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook спільноти Інформаційні війська України.
"У росіян знову спостерігаються "труднощі перекладу". Насправді, Обама не говорив, що РФ "силою повертає велич", він сказав, що Росія "НАМАГАЄТЬСЯ допомогою сили повернути велич", проте ці спроби "лише підірвуть її позиції", - йдеться в повідомленні.



Нагадаємо, Обама під час зустрічі Генеральної Асамблеї ООН, де він виступав з останнім словом на посаді президента США, заявив наступне:
"У світі, в якому епоха імперій пішла в минуле, ми бачимо, як Росія намагається за допомогою сили відновити втрачену велич. Якщо Росія продовжить втручатися в справи своїх сусідів, це може бути популярно всередині країни... проте згодом послабить її статус і зробить її межі менш безпечними".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Обама розкритикував кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа, заявивши, що президент Росії Володимир Путін є для нього "прикладом для наслідування".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?