Чутка про смерть батьків Плотницького розбурхала мережу
Категорія
Події
Дата публікації

Чутка про смерть батьків Плотницького розбурхала мережу

Чутка про смерть батьків Плотницького розбурхала мережу
Джерело:  online.ua

У ЗМІ з'явилася інформація про те, що батьки ватажка бойовиків так званої ЛНР Ігоря Плотницького померли в Воронежі від отруєння грибами, при цьому офіційного підтвердження поки не надходило.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Воронеж.
Інформація про смерть батька і матері Плотницького з'явилася в українських ЗМІ і соцмережах ще 18 вересня. На думку ряду користувачів мережі, батьків Плотницького могли отруїти українці.
Як розповіли виданню власні джерела, літнє подружжя, яке проживає в воронезькому селищі Підгірне, справді загинула від отруєння грибами. При цьому не уточнюється, чи є загиблі батьками Плотницького.
Водночас у соцмережах чутка про смерть батьків Плотницького викликала шквал емоційних коментарів.
Olena Ivanova: Щось не дуже віриться.
«Якщо в моїй стрічці з'явиться хоч хтось, хто почне радісні танці з приводу смерті батьків Плотницького - негайно відправлю в бан і при зустрічі руки не подам.
Радіти смерті двох людей похилого віку від отруєння грибами може тільки абсолютна нелюдь», - написав письменник, блогер і бізнесмен Ян Валетов.
«Неважливо, що їх син г ... но. Важливо, щоб гівном не були ті, хто називає себе патріотами України. Тому що, якщо ми радісно танцюємо з приводу смерті непричетних людей похилого віку, нехай і батьків ворога, нам з тією стороною не воювати, а брататися треба», - написав Валетов.
Olena Ivanova: Щось не дуже віриться.
Макс Бужанський: Браво! Аплодую стоячи.
Олег Раєвський: Щодо "непричетних людей похилого віку" - як ви непричетність заміряли? З великою часткою ймовірності, вони отримували від сина матеріальні блага, результат розграбування Луганська.
Віталій Недялков: Ян, а Ви сильно засмутилися, що люди похилого віку отруїлися грибами? Тільки чесно. Поспівчуваємо Плотницькому?
Ян Валетов: Я засмутився, що у мене є співвітчизники, яким поняття елементарної людської моральності чужі абсолютно. Махрові совки.
Володимир Голишев: Харків, Луганськ, а Донецьк шо? Як там себе Прищепкін відчуває, наприклад?
Світлана Дяченко: Плотницкий: "Це були не мої батьки. І взагалі, їх там немає".
Як повідомляв ONLINE.UA, в соціальних мережах активно обговорюють вбивство 19 вересня в елітному ресторані під Москвою в Росії сепаратиста Євгена Жиліна, ватажка організації "Оплот" з Харкова, відомого діяльністю проти "Євромайдану" в 2014 році і підтримкою так званої "Новоросії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?