Порошенко поспілкувався з Байденом про гроші і Донбас: фото зустрічі повеселило соцмережі
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко поспілкувався з Байденом про гроші і Донбас: фото зустрічі повеселило соцмережі

Порошенко поспілкувався з Байденом про гроші і Донбас: фото зустрічі повеселило соцмережі
Джерело:  president.gov.ua

Президент Петро Порошенко під час участі в 71-й сесії Генеральної Асамблеї ООН обговорив з віце-президентом США Джозефом Байденом ситуацію на Донбасі і надання Україні третього траншу МВФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.
Відзначається, що під час зустрічі Порошенко і Байден обговорили ситуацію на Донбасі і виконання Мінських домовленостей. Також була досягнута домовленість про активізацію дипломатичних зусиль для припинення російської агресії проти України.
Під час переговорів Порошенко наголосив на важливості надання Україні третього траншу МВФ і підкреслив рішучість продовжувати реформи. Віце-президент США поінформував про готовність надати Україні $1 млрд кредитних гарантій, оскільки, за його словами, Україна виконала всі необхідні умови.
Відзначимо, що спільне фото українського президента і віце-президента США насмішило користувачів соцмереж. Так, блогер Антон Ходза в Facebook прокоментував: "Хто з фото вгадає, дали Джавеліни (американські переносні протитанкові ракетні комплекси - ред.) чи ні?".
Іван Ішутін: "Передали при рукостисканні".
Konstantin Kukushkin: "Судячи як посміхається наш стратегічний партнер - десь на*ав".
Олег Степовий: "люлей дали".
Sergey Rastafara: "No money, Peter. But hold on".
Як повідомляв ONLINE.UA, в Республіканській партії США, кандидатом від якої на виборах американського президента є мільярдер Дональд Трамп, не відповіли на запрошення про зустріч з президентом України Петром Порошенком у Нью-Йорку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?