Ердоган поговорив із Порошенком про свою дружбу з Путіним: соцмережі веселяться
Категорія
Політика
Дата публікації

Ердоган поговорив із Порошенком про свою дружбу з Путіним: соцмережі веселяться

Ердоган поговорив із Порошенком про свою дружбу з Путіним: соцмережі веселяться
Джерело:  online.ua

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган запевнив президента Петра Порошенка в тому, що Росія не вплинула на його позицію щодо окупованого РФ Криму і в подальшій підтримці України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
За словами Ердогана, незважаючи на відновлення відносин з РФ, його позиція з приводу анексії Криму не змінилася. Про це президент Туреччини заявив під час зустрічі з президентом України на полях Генасамблеї ООН в Нью-Йорку.
Ердоган також запевнив Порошенка в тому, що Туреччина і надалі підтримуватиме Україну в питанні відновлення суверенітету і територіальної цілісності.
Крім того, зазначає агентство, Ердоган дав зрозуміти, що не змінив позицію щодо анексії Криму та далі не має наміру визнавати півострів у складі РФ, незважаючи на відновлення відносин з президентом Росії Володимиром Путіним.
При цьому новина викликала досить бурхливе обговорення в соціальних мережах.
«Знову ножем в спину!», - іронізує користувач Twitter Мид Роисси.



жена паниковского: Нижче спини встромив.
Панда-Банда: полоснув ножем по спині)
Як повідомляв ONLINE.UA, російський "Газпром" отримав дозвіл Туреччини на будівництво морської ділянки газопроводу "Турецький потік" в рамках підготовки до відновлення проекту, за реалізацію якого активно виступав президент РФ Володимир Путін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?