Голосуй, не голосуй, все равно получишь...: російська ведуча проїхалася по виборах, з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Голосуй, не голосуй, все равно получишь...: російська ведуча проїхалася по виборах, з'явилося відео

Голосуй, не голосуй, все равно получишь...: російська ведуча проїхалася по виборах, з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Російська телеведуча Марія Лондон пояснила, що чекає Росію після виборів до Державної думи, які пройшли 18 вересня, після отримання парламентської більшості провладною партією «Єдина Росія».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі Rossia Vpered.
«Голосуй, не голосуй, все равно получишь... партію влади», - каже в кадрі Марія Лондон.
«Тепер влада і Держдума - єдині, що захочуть, то і зроблять», - продовжує російська телеведуча.
«Вибори пройшли «як треба», а значить, владі в найближчі п'ять років немає необхідності грати в демократію», - вважає Марія Лондон.
«Комунальні платежі, ціни на продукти, тарифи і податки підуть у вільний політ, зате на ймовірній дачі Медведєва в 80 га з вертолітними майданчиками з'явиться ще один будиночок для качечок», - прогнозує російська телеведуча.
На її думку, результати виборів в РФ були сфальсифіковані, позаяк більшість її знайомих не голосували за «Єдину Росію», що отримала на російських парламентських виборах перше місце.
При цьому під відео користувачі мережі залишили ряд схвальних коментарів.
Світлана Ханжина: Марія, молодець! От би такий репортаж, та по федеральних каналах, замість новин о 19:00! А головне, все правда... а не постійна брехня. Велике дякую!
Володимир Штакет: Та ладно, треба визнати, що і без вкидань єдро набрало б перше місце. Інша справа що, можливо, більшості би не було, але взагалі сумно, звичайно, і за народ і за нашу імпотентну опозицію.
Марі Сил: Круто пройшлися.
Aртем G: З виборами знову нає ... али? Всі голосували не за ЄР, а вони знову попереду.


Як повідомляв ONLINE.UA, за підсумками виборів до Держдуми Росії, які відбулися 18 вересня, правляча партія "Єдина Росія", яка повністю підтримує президента країни Володимира Путіна, може отримати конституційну більшість.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?