Росія взялася за підготовку ядерних сил: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія взялася за підготовку ядерних сил: з'явилися подробиці

Росія взялася за підготовку ядерних сил: з'явилися подробиці

Розвідка зафіксувала активізацію заходів оперативної і бойової підготовки Стратегічних ядерних сил Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ розвідки Міноборони України.
"19-22 вересня проводиться командно-штабне тренування 33 ракетної армії (Омськ) Ракетних військ стратегічного призначення ЗС РФ. Мета тренування - перевірка готовності чергових сил Ракетних військ стратегічного призначення (РВСП) до виконання завдань за призначенням в умовах широкомасштабної війни із застосуванням ядерної зброї і здатності нових зразків озброєння і засобів АСУ РВСП до виконання завдань за призначенням", - йдеться в повідомленні.
За даними розвідки, на 4-11 жовтня заплановані стратегічні командно-штабні навчання Стратегічних ядерних сил РФ із залученням наземного, повітряного і морського компонентів ядерної тріади.
Як повідомляв ONLINE.UA, керівництво Росії планує реформувати силові структури і створити на основі Федеральної служби безпеки Міністерство державної безпеки, до якого увійдуть також Федеральна служба охорони і Служба зовнішньої розвідки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?