Розлучення Пітта і Джолі: стала відома справжня причина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Розлучення Пітта і Джолі: стала відома справжня причина

Розлучення Пітта і Джолі: стала відома справжня причина
Джерело:  online.ua

Стала відома причина розладу в сім'ї Анджеліни Джолі і Бреда Пітта - однієї з найкрасивіших голлівудських пар.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на західні ЗМІ.
Анджеліна Джолі офіційно розлучається зі своїм чоловіком Бредом Піттом через "непримиренні розбіжності", повідомляє портал TMZ. Як пише видання, актриса подала відповідні документи ще в понеділок.
"Джолі не задоволена тим, як Пітт справляється зі своїми батьківськими обов'язками. Вона просить суд про опіку над шістьома дітьми, давши можливість чоловікові відвідувати їх лише по вихідних", - йдеться в джерелі.
Також поведінка Пітта стала небезпечною для дітей. Останнім часом він дуже захопився алкоголем і наркотиками.
"Анджеліна сита по горло тим, що відбувається. У неї просто здали нерви", - наводить слова джерела видання.
Однак ряд ЗМІ стверджує, що справжньою причиною розлучення пари став роман Пітта з французькою актрисою Маріон Котійяр, з якою він знявся в одній картині "Союзники".
Відзначимо, Джолі і Пітт одружилися в 2014 році, після 10 років стосунків. Вони виховують трьох прийомних дітей: камбоджійця Меддокса, в'єтнамця Пакса і ефіопку Захару. У пари також є троє біологічних дітей: дочка Шайло, близнюки Нокс і Вів'єн.
Як повідомляв ONLINE.UA, недавно з'явилася новина про розлучення однієї з найкрасивіших пар Голлівуду. Після цього висловився Бред Пітт, зазначивши, що засмучений цим фактом, але найбільше в цій ситуації переживає про дітей.
Також екс-дружина Бреда Пітта актриса Дженніфер Еністон, яку він залишив заради Анджеліни Джолі, вважає справедливою закономірністю їх розлучення, що насувається.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?