Росії напророкували депресію та інші серйозні проблеми
Категорія
Світ
Дата публікації

Росії напророкували депресію та інші серйозні проблеми

Росії напророкували депресію та інші серйозні проблеми
Джерело:  online.ua

Після виборів депутатів Державної думи Росії очікує глибока депресія і економічні проблеми, адже парламент тепер буде повністю лояльний політиці господаря Кремля президента РФ Володимира Путіна.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський.
Відповідаючи на питання, яке значення для Росії результатів виборів в РФ, на яких перемогла пропутінська "Єдина Росія", Радзіховський сказав: «Перше: масова депресуха».
«Явка не низька, взагалі-то, середньоєвропейська явка. Але для Росії це низька явка. Особливо це видно в великих містах, насамперед, в Москві - десь 35% прийшло. А в Пітері - майже 25%. При цьому треба відняти від цих відсотків військових і чиновників. Тобто людей, які повинні були йти на вибори. Тому бачимо суспільну депресію. Люди не вірять жодній політичній партії і ніяких очікувань з ними не пов'язують», - додав російський журналіст.
«Росію чекають економічно важкі часи», - вважає Радзіховський.
«Рівень життя рости не буде. Тому дуже важливо, як влаштований парламент. Оскільки парламенту як такого немає, цей інститут влади буде повністю лояльний Кремлю. Наприклад, якби в 1912 році Микола ІІ зміг організувати таку Думу, то, швидше за все, Лютнева революція просто не була б можливою», - продовжує російський публіцист.
«Ніхто не розгойдував би владу зсередини. Тому, якщо хтось думає про зміну влади в РФ, то для цього залишився тільки один єдиний спосіб», - впевнений Радзіховський.
Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: Путин зацементировал свой режим, а в России массовая депрессуха - журналист Радзиховский

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?