Міносвіти оголосило про історичну подію в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Міносвіти оголосило про історичну подію в Україні

Міністерство освіти і науки України
Міносвіти оголосило про історичну подію в Україні

Міністерство освіти і науки вперше в історії України визнало 3 дипломи кандидата богословських наук і 15 дипломів про вищу духовну освіту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міносвіти.
«Вперше в історії України духовна освіта здобула визнання на державному рівні. Комісія з державного визнання наукових ступенів і вчених звань визнала 3 дипломи кандидата богословських наук, а також документ про присвоєння вченого звання доцента, виданого Київською православною богословською академією», - йдеться в повідомленні.
Крім того, Комісія з державного визнання документів про вищу духовну освіту визнала дипломи 15 випускників православних, греко-католицьких та протестантських вищих духовних навчальних закладів.
Як повідомляв ONLINE.UA, Міністерство освіти і науки України змінить градацію наукових ступенів і скасує освітньо-кваліфікаційний рівень "спеціаліст" і вчений ступінь "кандидат наук".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?