Жертвами російського авіаудару в Сирії стали лікарі: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Жертвами російського авіаудару в Сирії стали лікарі: з'явилися подробиці

Жертвами російського авіаудару в Сирії стали лікарі: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

У Сирії під час чергового бомбардування поблизу сирійської провінції Алеппо загинули четверо медиків і не менше дев'яти повстанців, що протистоять військам президента Сирії Башара Асада.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Як заявили в сирійській Обсерваторії по контролю за дотриманням прав людини, згідно з показаннями спостерігачів, літаки російської і сирійської урядової авіації бомбардували підконтрольне опозиції місто Туман-хана на північний захід від Алеппо.
Загиблі повстанці належали до ісламістського угруповання «Джейш Аль-Фатх».
Факт загибелі лікарів підтвердили також в Union of Medical Care and Relief Organizations.
Як повідомляв ONLINE.UA, 20 вересня стало відомо, що гуманітарний конвой Організації Об'єднаних Націй і сирійського Червоного півмісяця потрапив під авіаудар в провінції Алеппо, загинули не менше 20 людей.
Також командування сирійської армії заявило, що виходить з оголошеної 12 вересня угоди про припинення вогню в районі міста Алеппо, якої було досягнуто після довгих переговорів між Москвою і Вашингтоном.
Крім того, США мають намір переглянути співпрацю з Росією в Сирії після удару по конвою в районі Алеппо, в результаті якого загинули щонайменше 12 співробітників гуманітарних організацій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?