У Путіна образилися на Ердогана за розмову з Порошенком
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна образилися на Ердогана за розмову з Порошенком

У Путіна образилися на Ердогана за розмову з Порошенком

Після зустрічі президента України Петра Порошенка з турецьким лідером Реджепом Ердоганом на Генасамблеї ООН в Росії розповіли про умовності дружби з Анкарою.
Про це заявив представник Ради Федерації РФ (верхньої палати російського парламенту) Франц Клінцевич, передає ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
«Ми отримали ще одне підтвердження: наша "дружба" з Туреччиною має певні межі і досить умовна. Звичайно, далі протокольних слів про підтримку України Реджеп Ердоган навряд чи піде», - припустив він.
Клінцевіч розповів також, що турецький президент розуміє, «чим у такому разі ризикує», і додав, що російсько-турецькі відносини тільки почали налагоджуватися.
«Але слова - це далеко не завжди порожній звук. Таке враження, що турецький президент, образно кажучи, намагається виконати на одному роялі одразу кілька партій», - зазначив російський сенатор.
У той же час він висловив упевненість, що російський МЗС вже звернув увагу на слова Ердогана, «зробивши відповідні висновки».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Верховна Рада ухвалила заяву про невизнання виборів до Держдуми РФ, які проводилися в тому числі і на території окупованого Криму, і закликала до такої ж реакції міжнародне співтовариство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?