Євробачення-2017 в Україні відкриватимуть у заповіднику
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017 в Україні відкриватимуть у заповіднику

Євробачення-2017 в Україні відкриватимуть у заповіднику
Джерело:  online.ua

Церемонія відкриття міжнародного пісенного конкурсу Євробачення, який в 2017 році пройде в Києві, відбудеться на території заповідного комплексу Софія Київська.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу UA: Перший.
Таке рішення було прийнято на зустрічі представників Європейської мовної спілки, Національної телекомпанії України (НТКУ), Київської міської державної адміністрації (КМДА), а також представників Стокгольма, де проходив конкурс в 2016 році.
"Частиною церемонії відкриття фестивалю є "Червона доріжка" (Red Carpet), де збираються делегації всіх країн-учасниць конкурсу, буде присутня преса і фанати. Проведення RedCarpet в Києві навесні 2017 заплановано на Софійській площі. Звідти червона доріжка вестиме до місця проведення церемонії відкриття - території комплексу Софії Київської", - йдеться в повідомленні.
Саму ж церемонію відкриття конкурсу, яка пройде за 6 днів до відкриття фінального шоу, планується провести на території Софійського собору, оскільки за кордоном він відомий тим, що внесений до переліку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
"Софія Київська зараз не діє як храм - це музей. Тому ми не образимо ніяких релігійних почуттів віруючих", - заявив заступник голови КМДА Олексій Резніков під час презентації цієї локації.
На Софійській площі також будуть розміщені екрани, на яких транслюватимуть церемонію відкриття.
Після цього делегації вирушають до "Євроклубу" на офіційну вечірку з нагоди відкриття. Там проводяться закриті вечірки для членів делегацій країн-учасниць, генеральні репетиції і виступи конкурсантів.
"Євроклуб" буде розташований у виставковому центрі "Парковий" на Парковій алеї.
Крім того, буде облаштовано "Євромістечко" - місце для шанувальників шоу, які не зможуть бути присутніми на концертах в МВЦ на Лівому березі. Де воно буде розміщене, організатори обіцяють вирішити до лютого наступного року.
Як повідомляв ONLINE.UA, переможниця Євробачення-2016 українська співачка Джамала увійшла до складу журі національного відбору Євробачення-2017.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?