У Луценка зробили резонансну заяву щодо бійки прокурорів з НАБУ
Категорія
Події
Дата публікації

У Луценка зробили резонансну заяву щодо бійки прокурорів з НАБУ

У Луценка зробили резонансну заяву щодо бійки прокурорів з НАБУ

Після бійки співробітників Генпрокуратури і Національного антикорупційного агентства керівник ГПУ Юрій Луценко відсторонив своїх підлеглих, причетних до інциденту, від виконання службових обов'язків.
Про це повідомила речник генпрокурора Лариса Сарган, передає ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
«Генпрокурор Юрій Луценко відсторонив трьох працівників ГПУ від виконання службових обов'язків на час проведення службового розслідування за фактом конфлікту з НАБУ з метою забезпечення проведення ефективного, швидкого та неупередженого досудового розслідування», - заявила вона.
Крім того, Сарган додала, що очікує «від колег з НАБУ такого ж безкомпромісного ставлення до зафіксованих на відео співробітників антикорупційного бюро, які брутально б'ють керівника департаменту ГПУ під час виконання службових обов'язків або валять на асфальт і б'ють ногами іншого».
«Отже, ми з задоволенням перепостимо новину колег на своїй сторінці в ФБ», - додала вона.
Трохи пізніше Сарган опублікувала скріншот з порталу НАБУ, який повідомив про «усунення співробітників ГПУ за результатами інциденту» з працівниками Бюро.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генпрокурор Юрій Луценко передав Службі безпеки України проведення розслідування бійки між співробітниками ГПУ і НАБУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?