Ворогам України, які втекли до Росії, дали сумний прогноз: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ворогам України, які втекли до Росії, дали сумний прогноз: опубліковано відео

Ворогам України, які втекли до Росії, дали сумний прогноз: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Українофобам, які втекли до Росії, не варто розраховувати в РФ на безпеку, що і демонструє приклад з убивством в ресторані під Москвою ватажка сепаратистської організації "Оплот" Євгена Жиліна.
Таку думку висловив в відеоінтерв'ю ONLINE.UA відомий український блогер Сергій Іванов.
"Найчастіше вбивства таких одіозних дуже товаришів мають в своєму підгрунті досить банальні причини. Ну а тут, я думаю, все дуже просто. Зчистити його, як лайно з підошви, в яке колись вступили. Все", - вважає блогер.
"Взагалі, сприйняття тими людьми, які не прийняли Майдан, не поділяють ідеї незалежності України, їх уявлення про те, що Росія їм дасть притулок, дасть умиротворення, дасть спокій і гроші, це, звичайно ж, дуже серйозна помилка", - продовжує Іванов.
"Тому всім тим, хто прагне до Росії, всім людям, які проповідували українофобію, боролися проти власного народу, проти своєї держави і вважали за краще йому сусіднє, приклад Жиліна показує, що там зовсім небезпечно перебувати. Що можна провітритися, а можна застудитися. А може зайти якась людина з пістолетом і просто випиляти тебе під час поглинання щей", - підсумував Іванов.



Більше читайте на ONLINE.UA: Українофобам їхати в Росію небезпечно: з'явилася нова версія вбивства Жиліна

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?