Знаменитому українському спортсмену відмовили у видачі візи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Знаменитому українському спортсмену відмовили у видачі візи

Знаменитому українському спортсмену відмовили у видачі візи
Джерело:  online.ua

Із срібним призером Олімпіади в Ріо-де-Жанейро Жаном Беленюком стався неприємний епізод, що стосується виступів у Німеччині.
Як повідомляє ONLINE.UA, німецьке консульство двічі відмовило титулованому спортсмену у видачі візи.
Чемпіон світу 2015 року повідомив, що перший раз в консульстві відмовили в німецькій візі, вказавши на те, що "незрозуміло, за які кошти Беленюк проживатиме в Німеччині". А вдруге Беленюк отримав відмову на шенгенську візу. В офіційному документі про відмову зазначено, що "надана інформація щодо цілей і умов запланованого перебування не була переконливою".

Дивіться: Беленюк: укра їнські солдати вмирають на сході ні за що - опубліковано відео
Беленюк підкреслив, що в Німеччині він виступає за один з місцевих борцівських клубів.
"Європа вже зовсім близько! До безвізового режиму нас просять потерпіти чергові "кілька тижнів" (відповідне голосування в Європейському парламенті має відбутися в другу неділю жовтня), але отримання цієї самої візи для українців все більше нагадує тривалий квест з найчастіше принизливою ​​розв'язкою. Поки ми чекаємо відкритих кордонів з Європою, я вдруге отримую відмову від посольства Німеччини у відкритті візи! Мабуть, виступ за борцівський клуб не є вагомою причиною туди їхати. Ось і все ставлення на ділі! Ні мої регалії, ні те, що у мене в паспорті з десяток шенгенських віз, ні те, що я об'їздив практично всі континенти, німецьке посольство зовсім не цікавить", - обурюється Беленюк в Instagram.
Дивіться: Борець Беленюк: чому Джамалі дають 3-кімнатну квартиру? Вона мати багатодітна? - опубліковано відео
Борець заявив, що подаватиме апеляцію на рішення консульства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?