Спостерігачі ОБСЄ зловили бойовиків на обмані
Категорія
Події
Дата публікації

Спостерігачі ОБСЄ зловили бойовиків на обмані

Спостерігачі ОБСЄ зловили бойовиків на обмані
Джерело:  СММ ОБСЄ

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала наявність бойових броньованих машин бойовиків в зоні безпеки на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу місії.
Повідомляється, що представники місії 18 вересня спостерігали три бойові броньовані машини (ББМ, одну БРДМ і два МТ-ЛБ) і три БМП-2 поблизу окупованого бойовиками ДНР Єнакієвого. Спостерігачі також зафіксували БРМ-1K, що стояла неподалік села Петрівське, в 41 км на південь від окупованого Донецька.
21 вересня перший заступник голови СММ ОБСЄ Олександр Хуг заявив, що місія не має наміру залишати Донбас, незважаючи на перешкоди роботі місії з боку бойовиків.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше моніторингову місію Організації з безпеки і співробітництва в Європі на Донбасі викрили у брехні про те, що СММ ОБСЄ не має доступу в глибинку окупованих територій сходу України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?