Україні пророкують серйозне зростання в світових рейтингах - Мін'юст
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україні пророкують серйозне зростання в світових рейтингах - Мін'юст

Україні пророкують серйозне зростання в світових рейтингах - Мін'юст
Джерело:  online.ua

Глава Міністерства юстиції Павло Петренко повідомив, що Україна найближчим часом може серйозно піднятися в світових рейтингах зручності ведення бізнесу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра.
"Мін'юст протягом останніх 2 років є лідером з впровадження новацій, які забезпечують поліпшення бізнес-клімату в Україні", - повідомив глава відомства.
За його словами, саме завдяки ініціативам Мін'юсту Україна продовжує зростання в світовому рейтингу ведення бізнесу Doing Business.
"Однією з таких ініціатив є ухвалений Верховною Радою Закон "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб та громадських формувань". За оцінками експертів громадської організації EasyBusiness, його впровадження дозволить Україні піднятися за показником "Реєстрація бізнесу" з 30 на 16 місце.
За попередніми прогнозами експертів, в загальному рейтингу Doing Business-2017 Україна може піднятися з 83 до 65 місця", - повідомив міністр.
Нагадаємо, нещодавно на міжнародній експертній зустрічі президент Мережі фондів відкритого суспільства Кріс Стоун відзначив сміливість і унікальність досвіду України, яка змогла благополучно впровадити систему безоплатної правової допомоги.
З інших масштабних нововведень Мін'юсту можна згадати також проект "Шлюб за добу".
Читайте також інтерв'ю Павла Петренка сайту ONLINE.UA: Є способи повернути в Україну гроші мафії Януковича

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?