Спецслужби США досліджували, звідки взялися страхи Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Спецслужби США досліджували, звідки взялися страхи Путіна

Спецслужби США досліджували, звідки взялися страхи Путіна
Джерело:  online.ua

Витоки страхів президента Росії Володимира Путіна з приводу масових протестів в РФ лежать ще в тих часах, коли Путін служив в Дрездені в Східній Німеччині в якості співробітника КДБ СРСР, заявив топ-аналітик ЦРУ по Росії Пітер Клемент.
Про це йдеться в статті Reuters, переклад якої зробив ONLINE.UA.
На думку Клемента, страх російського лідера є наслідком його особистого досвіду, про який Путін розповідає в своїй автобіографії.
«У грудні 1989 року Путін, тоді офіцер КДБ, спостерігав, як натовп штурмував дрезденську штаб-квартиру таємної поліції Східної Німеччини і загрожував будівлі КДБ, де він базувався», - сказано в тексті статті.
«Клемент вважає, що занепокоєння Путіна через заворушення було посилено масовими протестами, що спалахнули в Москві через махінації на парламентських виборах в 2011 році», - продовжує Reuters.
"Він не допустить повторення цих подій", - цитує Reuters Клемента.


Більше  читайте в перекладі статті Reuters на ONLINE.UA:  Топ-аналитик ЦРУ раскрыл самый большой страх Путина

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?