Купила права, навіщо їх возити: соцмережі насмішило відео з порушницею в Києві
Категорія
Події
Дата публікації

Купила права, навіщо їх возити: соцмережі насмішило відео з порушницею в Києві

Купила права, навіщо їх возити: соцмережі насмішило відео з порушницею в Києві
Джерело:  online.ua

Відео з дівчиною-водієм, яка оригінально спілкувалася з працівниками патрульної поліції, відмовившись показати їм посвідчення, «куплене в МРЕВ за 300 баксів», стало справжнім хітом соціальних мереж.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
На ролику дівчина, яка приїхала з Волині до Києва, пропонує поліцейським «відстати від неї», погрожуючи «викликати чоловіка» і звинувачуючи їх в проблемах свого особистого життя і запізненні з подачею документів до прокуратури.
У свою чергу, патрульні, виявляючи чудеса витримки і терпіння, багаторазово, знову і знову просять порушницю показати посвідчення водія та техпаспорт.
Менше ніж за дві хвилини дівчина переходить з розмови на підвищених тонах на крик з матами і погрозами.


Так відомий блогер, волонтер і активіст Роман Синіцин в своєму Facebook написав: «Р - Рагулиха».
«Причому тут порушила, ми ж свої люди. У МРЕВ віддала 300 доларів за права, так що, їх возити буду?! Ви хочете п**дюлів отримати?», - навів він кілька цитат з цього епічного відео.
Volodymyr Mayboroda: «Поліція дозволяє з собою так розмовляти».
Aleksandr Vasiliev: «От сука! Як можна так розмовляти з представником влади, поки буде така неповага до закону - наша країна залишиться в жопі. Треба було її на 14 діб посадити, щоб охолола!!!».
Мирослав Шевага: «Треба міняти закон про поліцію, де прописати, за образу честі й непокору з відеодоказами, штраф і 30днів виправних робіт або рік в тюрязі... і ламати таких дуреп і дурнів».
Васіліса Єгоровна: «Всюдисущі жлоби».
Lina Morkvych: «Навіть судячи з того, як вона кричала, видно відразу, що вона вибрала тактику "найкращий захист - напад". Але бідні хлопці, які треба мати нерви на таких курв, і неважливо, жінка це чи чоловік. Бояться, що хлопці хабар не беруть, а реформа все-таки діє».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві сталася п'яна ДТП, а в мережі здивувалися діалогу поліції з порушником.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?