План відкриття Євробачення-2017 Києві вже під загрозою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

План відкриття Євробачення-2017 Києві вже під загрозою

План відкриття Євробачення-2017 Києві вже під загрозою
Джерело:  online.ua

У Києві може зірватися церемонія відкриття «Євробачення-2017» на території Софійського собору, заявив глава прес-служби «Софії Київської» Олексій Курпас.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gazeta.ua.
"У Софії Київській може проходити захід, який відповідає охоронним вимогам пам'ятників і вимогам заповідника. Є обмеження по світлу, звуку. Адже пам'ятці тисячу років. Що стосується проведення «Євробачення» на нашій території, то ми навіть програми не бачили", - сказав Курпас.
У той же час він допускає, що одна з церемоній відкриття пісенного конкурсу може відбутися на території Національного заповідника "Софія Київська".
"У нас могло б відбутися урочисте вручення або представлення. Але без концерту. Того, що може зашкодити Софії Київській, колектив заповідника не допустить", - акцентував Курпас.
Водночас Курпас уточнив, що концерти на території заповідника проводяться, проте в рамках допустимих норм.
Як повідомляв ONLINE.UA, переможниця Євробачення-2016 українська співачка Джамала увійшла до складу журі національного відбору Євробачення-2017.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?