Гройсмана в Раді розлютило "шоу покемонів": опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсмана в Раді розлютило "шоу покемонів": опубліковано відео

Гройсмана в Раді розлютило "шоу покемонів": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Воло димир Гройсман розкритикував політиків, які не бажають прозоро обговорювати державний бюджет країни на 2017 рік, назвавши дискусії у Верховній Раді з приводу бюджету «шоу покемонів».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112 Україна ».
«Для мене пріоритетом, як і для нашого уряду, є питання чесного бюджету, за допомогою чесного діалогу, за допомогою абсолютно професійного підходу», - сказав Гройсман 21 вересня, представляючи у Верховній Раді проект держбюджету-2017.
«А не той підхід, який ми чуємо від деяких політиканів, які намагаються перетворити чесний бюджет, чесний підхід, можливості дискусії, на "шоу покемонів", - додав прем'єр.
"Цього не буде", - підкреслив Гройсман і запевнив, що "уряд робитиме все, щоб вийти на варіант народного бюджету", який забезпечить зростання національної економіки і підвищення соцстандартів.



Як повідомляв ONLINE.UA,

Верховна Рада ухвалила в першому читанні проект закону про державний бюджет України на 2017 рік

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?