Одіозний Царьов видав гучні подробиці про бізнес Жиліна в Росії
Категорія
Події
Дата публікації

Одіозний Царьов видав гучні подробиці про бізнес Жиліна в Росії

Одіозний Царьов видав гучні подробиці про бізнес Жиліна в Росії
Джерело:  Дощ

Утікач-ватажок харківської сепаратистської організації «Оплот» Євген Жилін, який був застрелений 19 вересня під Москвою, вів торгівлю з окупованими районами Донецької області.
Про це заявив Олег Царьов, одіозний екс-депутат Верховної Ради, прихильник бойовиків ДНР/ЛНР, передає ONLINE.UA з посиланням на телеканал «Дождь».
«Він (Жилін - Ред.) займався трохи торгівлею з ДНР, використовуючи там своїх активістів, але це були дуже невеликі обсяги. Але вони могли дозволити винаймати квартиру», - сказав він.
Крім того, за словами Царьова, вбитий тільки-тільки почав роботу в охоронному бізнесі і намагався організувати в Росії бої без правил.
«Він тільки збирався почати охоронну діяльність, реальної роботи у нього не було. Він займався змичкою бізнесу і спорту», - додав екс-депутат.
Царьов розповів також, що Жилін проживав недалеко від елітного підмосковного селища Горки-2, де його застрелили.
«Я зустрічався з ним, в основному, десь поруч з тим місцем, в якому він загинув. Я так розумію, він там винаймав житло, тому йому так було зручно. А я туди приїжджав до своїх друзів, московських політиків, які якраз проживають там, на Рубльовському шосе», - заявив він.
Одіозний екс-депутат висловив упевненість в тому, що бізнес Жиліна в Москві не міг стати причиною його загибелі і головною версією назвав діяльність українського «центру за спеціальними операціями, метою якого є усувати ворогів України, не тільки на території, але і за кордоном».
Нагадаємо, раніше в мережі з'явилася інформація про розкішне життя убитого сепаратиста, яке той вів у Москві.
Як повідомляв ONLINE.UA, російські фанати ДНР звинуватили у вбивстві Жиліна нинішнього ватажка донецьких бойовиків Олександра Захарченка.
Нагадаємо, Євген Жилін був застрелений в ресторані "Вітерець", в елітному селищі Горки-2 під Москвою. При цьому його супутник, Андрій Козирєв, був важко поранений.
Також з'явилася версія про те, що Жиліна могли застрелити через борги, які він наробив в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?