Поліція зробила гучну заяву щодо загибелі заступника голови АП
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція зробила гучну заяву щодо загибелі заступника голови АП

Поліція зробила гучну заяву щодо загибелі заступника голови АП

У правоохоронних органах не розглядають версію вбивства заступника голови Адміністрації президента Андрія Таранова, який 18 вересня розбився на водному мотоциклі біля Гаванського моста в Києві.
Про це заявив глава Головного управління Національної поліції України в Києві Андрій Крищенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українські Новини.
"Було проведено розтин - підстав для розгляду такої версії немає", - сказав Крищенко.
Також керівник поліції Києва додав, що на своєму гідроциклі Таранов був один, і встановлюється, чи був інший плавзасіб біля нього на момент аварії.
Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе сказала, що Таранов рухався на великій швидкості. Вона не уточнила швидкість пересування заступника голови АП, але запевнила, що правоохоронцями проводиться ряд експертиз, результати яких роз'яснять всі обставини події.
Крищенко зазначив, що зіткнення сталося, коли Таранов спускався вниз по Дніпру, а катер з баржею на буксирі рухався вгору річкою.
Нагадаємо, 18 вересня водний мотоцикл Андрія Таранова зіткнувся з баржею, в результаті чого заступник голови АП помер від травми грудної клітини.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше поліція розглядала вбивство в якості однієї з основних причин смерті заступника голови АП Таранова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?