Пітт розлютився на Джолі через розголос їх розлучення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пітт розлютився на Джолі через розголос їх розлучення

Пітт розлютився на Джолі через розголос їх розлучення
Джерело:  TMZ

Актор Бред Пітт дуже розсерджений на свою дружину Анджеліну Джолі, яка зробила їх шлюборозлучний процес публічним.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.
Як стверджує інсайдер, в останні дні Пітт закликав Джолі «вирішити питання з розлученням як дорослі люди", не надаючи справі розголосу на благо дітей.
Але актриса слова не дотрималася, і її адвокат виступив із заявою, що викликала величезний резонанс у світі.
За словами його друзів, на які посилається портал, Бред не очікував такого повороту і розлютився.
"Він розлючений... Анджеліна перевернула все з ніг на голову і звалила вину за розлучення на нього, стверджуючи, що він поганий батько і становить загрозу для дітей, відчуває напади гніву, які ускладнюються курінням травки і вживанням спиртного", - кажуть вони.
На думку актора, тепер папараці полюватимуть на їхню родину з потроєною енергією, розраховуючи на солідний гонорар за свіжі фотографії.
"Вона відкрила ворота в пекло", - наводить ресурс слова Пітта.
За даними журналістів, голлівудський маєток пари тепер обложений фотографами, а повз періодично проїжджають поліцейські машини, які спостерігають за порядком.
Нагадаємо, Анджеліна Джолі подала документи на розлучення з Бредом Піттом в понеділок, 19 вересня.
Як повідомляв ONLINE.UA, сама Джолі зізналася, що причиною їх розставання з Піттом стали розбіжності в питаннях виховання дітей, і зараз актриса має намір домагатися одноосібної опіки над ними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?