Скандальний нардеп вивів Деканоїдзе з себе: з'явилося відео сварки
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальний нардеп вивів Деканоїдзе з себе: з'явилося відео сварки

Скандальний нардеп вивів Деканоїдзе з себе: з'явилося відео сварки
Джерело:  online.ua

Нардеп від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий вивів з себе главу Національної поліції України Хатію Деканоїдзе в ході засідання одного з комітетів Верховної Ради.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112.ua".
Глава комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Андрій Кожем'якін під час доповіді Деканоїдзе не раз закликав Лозового проявити увагу до виступу глави Нацполіції. Однак нардеп лише розкритикував роботу Деканоїдзе на посаді керівника Національної поліції.
"Прямо зараз в Одесі співробітники Нацполіції розганяють мирний антитрухановський мітинг. У нас був такий президент - Янукович - він теж разом з тодішнім міністром внутрішніх справ Захарченком розганяв мирні мітинги. Ви знаєте, що з ним сталося. Він виїхав з країни. Прогнозують, що Ви теж поїдете, як поїхала Згуладзе. Якщо ви працюєте так неефективно, так, може, Вам варто піти у відставку", - сказав Лозовий.
Глава Нацполіції у відповідь на випад Лозового нагадала, що він багато разів під час своїх виступів в Раді згадував її національність.
"Я не дозволю говорити про мою національність. Так, я народилася в Грузії, але я громадянка України. Ви з трибуни Верховної Ради кричали про це. Я не дозволю, бо депутат Верховної Ради повинен бути толерантним, а не націоналістом", - сказала вона.



Зазначимо, Лозовий неодноразово ставав героєм скандалів. Так в липні 2015 з колегами по партії увірвався в Зарічненський районний відділ міліції та почав рвати погони правоохоронців. Народний депутат назвав це боротьбою з тими, хто кришує незаконний видобуток бурштину.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

серед факторів, через які зростає рівень злочинності в Україні, Хатія Деканоїдзе назвала: бідність населення, "закон Савченко" і низьку мотивацію поліцейських

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?