Деканоїдзе зізналася, скільки поліцейських машин встигли розбити копи
Категорія
Україна
Дата публікації

Деканоїдзе зізналася, скільки поліцейських машин встигли розбити копи

Деканоїдзе зізналася, скільки поліцейських машин встигли розбити копи
Джерело:  newsone.ua

Глава Національної поліції України  Хатія Деканоїдзе  розповіла, що співробітники патрульної поліції в ході виконання службових обов'язків розбили 250 з 14 тис задіяних автомобілів.


Про це вона заявила в ході засідання Комітету Верховної Ради України з питання законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  NewsOne.


"Б'ються машини? Так, б'ються машини. У кожної поліції б'ються машини. У нас в Національній поліції задіяно близько 14 тисяч транспортних засобів, з них 250 побитих машин", - сказала Деканоїдзе.


Глава Нацполіціі додала, що, за статистикою, до початку реформування правоохоронних органів, билося більше машин. "Просто про це ніхто не говорить, про це не пишуть на Facebook", - підкреслила вона.


Серед проблем патрульної поліції вона відзначила погану взаємодія з ГУ Нацполіціі, де відбувається координація всієї роботи співробітників.


Як повідомляв ONLINE.UA, в ході виступу  Хатію Деканоїдзе вивів з себе нардеп Андрій Лозовий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?